Om jou te motiveren, inspireren, amuseren en misschien wel te activeren schrijf ik geregeld een blog met mijn kijk op of ervaringen met zaken die je kunt tegenkomen tijdens het hardlopen

Verslag Marathon van Rotterdam 2022

Direct na mijn eerste marathon in Amsterdam in 2019 zei ik: “Nu ga ik ook in Rotterdam een marathon lopen”.
Mijn moeder is een Rotterdamse en een groot deel van de familie van mijn vader woont daar nu nog in de omgeving. Hoe leuk zou het dan zijn om de ervaring van de Rotterdamse marathon eens te krijgen?

Lees hier mijn hele verhaal van deze bijzondere marathon.

Herfstdip

Ken je dat gevoel dat je benen gewoon even niet willen? Veel lopers hebben na de zomer maanden een dip. Herken je dat? Ja, trek dan snel je hardloopkleren aan. Lees in mijn blog waarom.

Interview met een loper

Sinds 1 januari ben ik een samenwerking gestart met Bart Weber. (op instagram beter bekend als Bart.running). Na het eerste schema vroeg hij mij om een interview. Zijn blog lees je hier.

Heb je naar aanleiding van zijn verhaal vragen of wil je eens overleggen wat ik voor jou kan betekenen, laat dan je gegevens (en vraag) achter op het contactformulier.

Wie is trainer/coach Johan

Inmiddels ben ik al 2 jaar actief als trainer/coach. Dus ik dacht een tijd voor een blog om mezelf verder te introduceren en meer uit te leggen hoe ik aan het werk ga en waarom.