Samen op weg naar

JOUW hardloopdoel

Loop je graag hard, maar voel je dat er (veel) meer inzit? Wil je sneller lopen of juist langer? Heb je een droom, zoals het rennen van een halve of zelfs een hele marathon? Of ben je een startende loper en is een vlotte tien kilometer voor jou ook meer dan genoeg? Wat je doel ook is: ik help je graag om dat doel te bereiken!

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de mening van anderen. Hieronder vind je enkele reviews van lopers die ik begeleid. Hopelijk geeft dit je een beeld van wat je kunt verwachten op het moment dat je bij mij komt trainen.

Wouter zegt:

“Ik ben nu een aantal weken met Johan aan het trainen en ik ben zeer tevreden. De aandacht, tips en motivatie die hij voor, na of tijdens elke training geeft is top! Het schema is pittig, maar zeker te doen. Hij daagt je uit net even door te gaan. Ik kijk uit naar de volgende live training! En zo erg is de trap niet 😉”

Wouter geeft Train met Johan een rapportcijfer 9.

Gegeven 03-2021

Bart zegt:

“Van te voren had ik niet gedacht dat ik binnen zo een korte tijd, deze progressie door zou maken! Ik ben heel benieuwd en nieuwsgierig naar wat de komende tijd gaat brengen. De persoonlijke aandacht en trainingen één op één zijn echt een verrijking!”

Bart geeft Train met Johan een rapportcijfer 8.

Gegeven 03-2021

Deveny zegt:

“Heel erg blij met de trainingen van Johan! Hij luistert goed naar je, denkt goed met je mee in het behalen van jouw doelen. De schema’s zijn fijn en duidelijk.”

Deveny geeft Train met Johan een rapportcijfer 8.

Gegeven 03-2021

Ilse zegt:

“Als Johan ergens voor gaat, dan gaat hij ergens voor! Betrouwbaar en oordeelt niet. En niet onbelangrijk, hij geeft de juiste tips!”

Ilse geeft Train met Johan een rapportcijfer 10.

Gegeven 03-2021

Sandra zegt:

“Johan motiveert zonder dat hij pusht. Hij is die oh zo belangrijke stok achter de deur, zonder dat het als ‘moeten’ voelt”

Sandra geeft Train met Johan een rapportcijfer 9.

Gegeven 03-2021

Tim zegt:

“Ik train nu 4 maanden met Johan en merkte vanaf de eerste week al resultaat. Johan is erg betrokken en past het schema en de trainingen perfect aan op eventuele persoonlijke wensen. Kan het iedereen aanraden!”

Tim geeft Train met Johan een rapportcijfer 10.

Gegeven 03-2021

Annamarie zegt:

“Ontzettend blij met de stap die ik heb gezet om te gaan trainen met Johan! De trainingen zijn afwisselend en soms lekker uitdagend waardoor je merkt dat de meer ruimte zit in wat je denkt te kunnen. Eindelijk weer blessurevrij en met plezier hardlopen.”

Annamarie geeft Train met Johan een rapportcijfer 9.

Gegeven 03-2021

Patrick zegt:

“Een trainer/coach met veel passie! Leuke gevarieerde maar pittige trainingen, na mijn coronadip flink aan moeten poten maar nu naar 16 weken alweer twee PR’s gelopen en hopelijk op naar veel meer mooie prestaties.”

Patrick geeft Train met Johan een rapportcijfer 9.

Gegeven 03-2021

Tammy zegt:

“Het trainen met Johan is super. Hij is een echte stok achter de deur. Als ik een training niet gedaan heb, trekt hij direct aan de bel waarom het niet gelukt is. Hij kijkt heel goed naar de omstandigheden waar je je in begeeft en past de training daar op aan.”

Tammy geeft Train met Johan een rapportcijfer 10.

Gegeven 03-2021

Contact:

Train met Johan
Johan Pluim

Tel: 06-26542537

Partnerships:

Train met Johan is officieel partner van 5D-Lab in Purmerend. Het 5D-LAB analyseert jouw loopbeweging (van top tot teen) d.m.v. de nieuwste techniek. Omdat de test maar een minuut duurt kan er getest worden op verschillende snelheden en met verschillend materiaal (schoeisel/zolen). Zo kom je in detail erachter wat jouw loopprofiel is, waar er ruimte zit voor verbetering (techniek, kracht, houding), welke blessures je op moet letten en of jouw materiaal past bij jouw beweging!