Doordat ik zelf heb mogen ervaren hoe fijn het is om met een trainer/coach te kunnen sparren over je hardlopen, je resultaten of de zaken waar je tegenaan loopt, bied ik dit ook aan aan de lopers die hier interesse in hebben. Veel lopers die ik nu begeleid zijn bij mij gekomen voor bijvoorbeeld een marathonschema of om sneller te kunnen lopen. Naast dat ik online hardloopbegeleiding bied, is het ook mogelijk om samen (of met een groep) te kijken naar jouw/jullie hardlooptechniek. Kijk hieronder naar mijn aanbod.

Wil je meer informatie of meteen aan de slag? Neem dan contact met mij op.

Techniektraining

Prijs:
Individueel: € 50,- per les
Tweetallen: € 80,- per les

Wil je wel werken aan je techniek, maar wil je niet vast zitten aan een schema? Dan zijn losse trainingen voor jou dé uitkomst.

Op een locatie in of rond Amsterdam doen wij samen een training. De focus van deze training ligt op het aanleren of verbetering van techniek, welke we direct in praktijk brengen tijdens een hoofdprogramma.

Deze training is zowel individueel als in een tweetal te boeken.

Schema

Het pakket voor 13 weken kost €185,-

Op basis van de gevoerde intake en met jouw doel in mijn achterhoofd, maak ik voor jou een trainingsschema voor 13 weken. De uitvoering doe jij zelf in jouw eigen omgeving. Ik bied jou hardloopbegeleiding op afstand, maar wel met zeer regelmatig contact.

Dit schema bestaat uit een vooraf aantal vastgestelde trainingen per week, maar ook uit alternatieve oefeningen zoals krachttraining, de bekende/beruchte traptraining of eventueel andere sporten.

Tijdens de uitvoering van dit schema hebben we meerdere malen in de week contact. Ik bekijk je voortgang via Strava of Garmin en ben altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Tevens ontvang je bij aanvang van onze samenwerking van mij een analyse bij 5D-lab in Purmerend voor een uitgebreide analyse op jouw looptechniek. Deze kost normaal € 80,- bij mij is het inclusief.

Daarnaast kun je ook gratis deelnemen aan de groepstrainingen tijdens deze 13 weken. Eventueel kun je nog extra (individuele) lessen bij boeken, deze voeg ik dan direct toe aan je schema.

Groepstraining

Prijs op aanvraag

Ga jij samen met je vrienden of collega’s voor het eerst meedoen aan een wedstrijd (bijvoorbeeld de Dam tot Damloop) en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Of wil je een leuk en uniek sportief klantevenement organiseren? Misschien wil je wel in het kader van vitaliteit meer sportieve activiteiten voor de medewerkers in het bedrijf vormgeven.

Neem dan contact op over wat ik voor jullie organisatie kan betekenen hierin. Hierbij kan gedacht worden aan clinics van een dagdeel of het maken van schema’s als voorbereiding op de wedstrijd die jullie gepland hebben. Of misschien wel een wekelijkse training.