Elke loper heeft een andere reden om zijn schoenen aan te trekken. Sommigen vinden het simpelweg fijn om actief bezig te zijn, anderen willen een paar kilootjes kwijtraken, terwijl weer anderen lopen om het hoogste treetje bij een wedstrijd te betreden. Al deze lopers hebben dus verschillende doelen.

Startende of ervaren hardloper?

Voor startende lopers kan het heel fijn zijn om een leidraad (lees: schema) te hebben waarbij een trainer/coach vertelt wat ze moeten doen. Wedstrijdlopers hebben vaak een coach nodig die ze helpt om het beste uit zichzelf te halen.

Wat voor loper je ook bent, ik kan jou helpen met het pad richting jouw eigen doel. We starten met een intakegesprek waarin we bekijken waar je nu staat en vervolgens samen jouw doelstelling voor de komende periode bepalen. Waar bekende app zoals hardlopen met Evy of Nike runningclub standaard schema’s bieden, maak ik de begeleiding op maat. Het zijn immers jouw doelen. Daarnaast kijk ik ook naar jouw looptechniek. Dit doe ik zelf tijdens een training, maar ook ontvang je van mij een analyse bij 5D-lab om jouw loopbeweging nog nauwkeuriger te analyseren.

Waar voer je het schema uit?

Daarbij begeleid ik jou op afstand. Momenteel coach ik met succes lopers die hardlopen in Groningen, Drenthe, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en zelfs meerdere die hardlopen in België. Dus de afstand is voor mij geen issue.
Het is ook mogelijk om mijn schema te combineren met jouw eigen hardlooplessen met een vaste lokale hardloopgroep.

Kosten: €150 voor een periode van 3 maanden.