Samen op weg naar

JOUW hardloopdoel

Loop je graag hard, maar voel je dat er (veel) meer inzit? Wil je sneller lopen of juist langer? Heb je een droom, zoals het rennen van een halve of zelfs een hele marathon? Of ben je een startende hardloper en is een vlotte 10 kilometer voor jou ook meer dan genoeg? Wat je doel in hardlopen ook is: ik help je graag om dat doel te bereiken!

Over mij

Ik ben gedreven, persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in anderen. Deze vaardigheden zet ik uiteraard in bij mijn werk als trainer/coach.


Hoe ga ik je helpen?

Zoveel lopers, zoveel wensen.

Sommige lopers hebben behoefte aan fine-tunning. Met hen train ik samen tijdens techniektrainingen.

Anderen zoeken begeleiding bij het behalen van doelen. Iedere loper is anders en iedereen heeft zijn eigen doelen. De ene wilt graag voor het eerst een marathon lopen, de ander wilt zijn persoonlijke toptijden verbeteren. Ik maak voor elke loper een programma op maat, zodat iedereen op zijn/haar eigen manier die doelen kan halen.

Wat zijn de kosten?

Bij mij neem je een pakket af voor 3 maanden, voor een bedrag van €150. Voor dat bedrag krijg je onder ander een analyse bij 5D-Lab (t.w.v. € 79,50), persoonlijke tips en een persoonlijke training.

Je kunt ook losse lessen doen bij me. 1-op-1 of in een duo gaan we dan aan de slag met verbetering van je hardlooptechniek. Vanaf €40 per les kun je dit al doen.

Contact:

Train met Johan
Johan Pluim

Tel: 06-26542537

Partnerships:

Train met Johan is officieel partner van 5D-Lab in Purmerend. Het 5D-LAB analyseert jouw loopbeweging (van top tot teen) d.m.v. de nieuwste techniek. Omdat de test maar een minuut duurt kan er getest worden op verschillende snelheden en met verschillend materiaal (schoeisel/zolen). Zo kom je in detail erachter wat jouw loopprofiel is, waar er ruimte zit voor verbetering (techniek, kracht, houding), welke blessures je op moet letten en of jouw materiaal past bij jouw beweging!