Ben jij op zoek naar een online hardloopcoach
die wel benaderbaar is?

Dan ben je hier aan het juiste adres.
Welkom op mijn website, hier leg ik je uit wie ik ben, wat ik doe als
hardlooptrainer en -coach.

Over mij

Lees hier hoe ik ooit begonnen ben met hardlopen en hoe het verbeteren van hardlooptechniek mij beter en sneller maakte.


Hoe ga ik je helpen?

Veel lopers starten met een algemeen schema zoals onder andere de bekende app Hardlopen met Evy, maar merken dat ze nu meer en anders willen om hun doelen te behalen.
Iedere loper is anders en iedereen heeft zijn eigen doelen. Hierbij kun je denken aan:
– Een marathon lopen
– Verbeteren van hardlooptechniek
– Sneller worden op de 10km
– Gewoon lekker lopen

Lees hier hoe ik je kan helpen bij het behalen van deze doelen.

Wat zijn de kosten?

Bij mij neem je een pakket af voor 3 maanden, voor een bedrag van €150. Voor dat bedrag krijg je onder ander een analyse bij 5D-Lab (t.w.v. € 79,50), een persoonlijk hardloopschema, persoonlijke tips en meerdere techniektrainingen.

Je kunt ook losse trainingen boeken bij me. 1-op-1 of in een duo gaan we dan aan de slag met verbetering van je hardlooptechniek. Vanaf €40 per les kun je dit al doen.

Contact:

Train met Johan
Johan Pluim

Tel: 06-26542537

Partnerships:

Train met Johan is officieel partner van 5D-Lab in Purmerend. Het 5D-LAB analyseert jouw loopbeweging (van top tot teen) d.m.v. de nieuwste techniek. Omdat de test maar een minuut duurt kan er getest worden op verschillende snelheden en met verschillend materiaal (schoeisel/zolen). Zo kom je in detail erachter wat jouw loopprofiel is, waar er ruimte zit voor verbetering (techniek, kracht, houding), welke blessures je op moet letten en of jouw materiaal past bij jouw beweging!