Aanbod

Of je nou liever alleen aan de slag gaat of dat je op zoek bent naar loopadviezen van een ervaren hardloper en trainer. Train met Johan biedt beide aan, waarbij je het ook nog kunt combineren.

Wil je meer informatie of meteen aan de slag? Neem dan contact met mij op.

Personal Training

Wil je wel werken aan je techniek, maar wil je niet vast zitten aan een schema? Dan zijn losse trainingen dé uitkomst.

Op een locatie in of rond Amsterdam doen wij samen een training. De focus van deze training ligt op het aanleren of verbetering van techniek, welke we direct in praktijk brengen tijdens een hoofdprogramma.

Deze training is zowel individueel als in een tweetal te boeken.

Prijs:

Individueel: € 50,- per les

Tweetallen: € 80,- per les

Schema

Op basis van de gevoerde intake en met jouw doel in mijn achterhoofd, maak ik voor jou een trainingsschema voor 13 weken.

Dit schema bestaat uit een vooraf aantal vastgestelde trainingen per week, maar ook uit alternatieve oefeningen zoals krachttraining of eventueel andere sporten.

Tijdens de uitvoering van dit schema hebben we meerdere malen in de week contact. Ik bekijk je voortgang via Strava of Garmin en ben altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Tevens ontvang je van mij een analyse bij 5D-lab in Purmerend voor een uitgebreide analyse op jouw looptechniek. Deze kost normaal € 80,- bij mij is het inclusief.

Daarnaast trainen wij ook een keer samen tijdens deze 13 weken. Eventueel kun je nog extra lessen bij boeken, deze voeg ik dan direct toe aan je schema.

Het pakket voor 13 weken kost €150,- inclusief al het bovenstaande.%d bloggers liken dit: