Aanbod

Aanbod in hardloopopleiding

Techniektraining

Wil je wel werken aan je techniek, maar wil je niet vast zitten aan een schema? Dan zijn losse trainingen voor jou dé uitkomst.

Schema 13 weken

Op basis van de intake en met jouw doel in mijn achterhoofd, maak ik voor jou een trainingsschema voor 13 weken.

Groepstraining

Wil jij samen met je vrienden voor het eerst meedoen aan een wedstrijd en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? neem contact op

Veel mogelijkheden

Zoveel leerlingen zoveel verschillende doelen, dat maakt mij uniek! Ik kan het schema zo maken dat het gepast voor iedereen is!

Een goede instucteur

Ik geniet ervan om andere hun doelen zien te behalen, ik ben zo gefocust op een goed resultaat dat het niet mis kan gaan!

100+ Mensen geholpen

Sinds 2021 heb ik al meer dan 100 mensen mogen helpen bij het bereiken van hun doelen en of het verbeteren van hun hardlooptechniek.

Techniektraining

Op een locatie in of rond Amsterdam doen wij samen een training. De focus van deze training ligt op het aanleren of verbeteren van techniek, welke we direct in praktijk brengen tijdens een hoofprogramma.

Deze training is zowel individueel als in een tweetal te boeken

Prijs:
Individueel: € 50,- per les
Tweetallen: € 80,- per les

Groepstraining

Ga jij samen met je vrienden of collega’s voor het eerst meedoen aan een wedstrijd en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Of wil je een leuk en uniek sportief klantenevenement organiseren? Misschien wil je wel in het kader van vitaliteit meer sportieve activiteiten voor de medewerkers in het bedrijf vormgeven

Neem dan contact op over wat ik voor jullie organisatie kan betekenen hierin, Hierbij kan gedacht worden aan clinics van een dagdeel of het maken van schema’s als voorbereiding op de wedstrijd die jullie gepland hebben. Of misschien wel een wekelijkse training.

Wat het ook mag zijn, ik sta er voor open jullie te helpen!

 

TRAINING

TRAINING

TRAINING

Door mijn aanbod kun je werken aan:

Schema voor 13 weken

Op basis van de gevoerde intake en met jouw doel in mijn achterhoofd, maak ik voor jou een trainingsschema voor 13 weken. de uitvoering doe jij zelf in jouw eigen omgeving ik biedt jou hardloopbegeleiding op afstand, maar wel met zeer regelmatig contact. 

Dit schema bestaat uit een vooraf aantal vastgestelde trainingen per week, maar ook uit alternatieve oefeningen zoals krachttraining, traptraining of eventueel andere sporten.

Tijdens de uitvoering van dit schema hebben we meerdere malen in de week contact. Ik bekijk je voortgang via Trainingpeaks en ben altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Ook ontvang je bij aanvang van onze samenwerking een analyse bij een 5D-lab in Purmerend voor een uitgebreide analyse op jouw looptechniek. Deze kost normaal € 80,- bij mij is het inclusief.

Daarnaast kun je ook gratis deelnemen aan de groepstrainingen tijdens deze 13 weken. Ook kun je nog extra (individuele) lessen bij boeken.

Het pakket voor 13 weken kost €185,-