Reviews

Wat je doel ook is, ik help bij het bereiken hiervan!

Loop je graag hard maar voel je dat er (veel) meer inzit? Wil je sneller lopen of juist langer? Heb je een droom, zoals het rennen van een halve of zelfs een hele marathon?

Of ben je een startende loper en is een vlotte tien kilometer voor jou ook meer dan genoeg? Wat je doel ook is: ik help je graag om dat doel te bereiken! 

Reviews

Mijn klanten zijn altijd tevreden

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de mening van anderen. Hiernaast vind je enkele reviews van lopers die ik begeleid. 

"Ik ben nu een aantal weken met Johan aan het trainen en ik ben zeer tevreden. De aandacht, tips en motivatie die hij voor, na of tijdens elke training geeft is top! Het schema is pittig, maar zeker te doen. Hij daagt je uit net even door te gaan.

  Absolute Aanrader

  Wouter geeft Train met Johan een rapportcijfer: 8.0

  "Van te voren had ik niet gedacht dat ik binnen zo een korte tijd, deze progressie door zou maken! Ik ben heel benieuwd en nieuwsgierig naar wat de komende tijd gaat brengen. De persoonlijke aandacht en trainingen één op één zijn echt een verrijking!"

   Hele Snel Proggressie

   Bart geeft Train met Johan een rapportcijfer: 8.0

   "Ontzettend blij met de stap die ik heb gezet om te gaan trainen met Johan! De trainingen zijn afwisselend en soms lekker uitdagend waardoor je merkt dat de meer ruimte zit in wat je denkt te kunnen. Eindelijk weer blessurevrij en met plezier hardlopen."

    Weer Met Plezier Hardlopen

    Annamarie geeft Train met Johan een rapportcijfer 9.0

    Meer dan tevreden klanten!